مشاوره حقوقی وکیل دات کام

مشاوره حقوقی وکیل دات کام برترین سامانه مشاوره حقوقی کشور در تمامی زمینه های حقوقی آماده خدمت رسانی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین می باشد.

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

مشاوره حقوقی وکیل دات کام برترین سامانه مشاوره حقوقی کشور در تمامی زمینه های حقوقی آماده خدمت رسانی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین می باشد.

انحلال شرکت

انحلال شرکت به معنای از بین رفتن شرکت، اتمام فعالیت‌های اقتصادی آن و پایان شراکت شرکاست. انحلال‌شرکت با ورشکستگی شرکت تفاوت دارد چنانچه که خواهیم دید ورشکستگی به علت ناتوانی شریک در پرداخت بدهی‌های شرکت است اما انحلال می‌تواند دلایل عدیده داشته باشد و ورشکستگی تنها یکی از دلایل انحلال‌شرکت است.

در این مقاله دلایل انواع انحلال‌ها را توضیح می‌دهیم و با ارائه مثال‌هایی این موارد را روشن سازیم و مواردی که افراد می‌توانند انحلال شرکتی را از دادگاه خواستار شوند را نیز بازگو می‌نماییم. برای آشنایی بیشتر با شخص حقوقی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : انحلال شرکت

موارد انحلال شرکت

-> انحلال به سبب غیرممکن شدن موضوع فعالیت شرکت یا به انجام رسیدن آن

فرض کنید یک شرکت اقتصادی با هدف وارد‌کردن ماشین‌های بوگاتی تشکیل شود سپس به موجب بخشنامه دولتی ورود ماشین‌های خارجی ممنوع شود. در چنین حالتی شرکت منحل می‌گردد.

-> انحلال به سبب مدت‌دار بودن شرکت یا انقضا مدت

فرض کنید شرکتی برای تهیه نیشکر یک سال شرکت دیگری تأسیس شود این شرکت بعد از پایان یکسال منحل است منوط بر اینکه قبل از انقضای مدت خود، آن را تمدید نکرده باشد.

-> انحلال در صورت ورشکستگی

چنانچه دارایی‌های شرکت کفاف بدهی‌های آن را ندهد شرکت ورشکسته می‌شود که در این صورت تابع قواعد ورشکستگی شرکت‌هاست.
-در صورت تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت: زمانی که اکثر شرکا بر انحلال توافق کنند شرکت منحل می‌شود. حالتی را تصور کنید که تمامی شرکای شرکت به دلیل سود‌ آور‌نبودن شرکت تصمیم به منحل‌کردن آن می‌گیرند. در این حالت با تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده، انحلال را به رأی گیری می‌گذارند. این انحلال باید ثبت و به اطلاع عموم برسد.

صدور حکم قطعی انحلال شرکت از سوی دادگاه

در این شیوه اکثریت درخواست ادامه حیات شرکت را دارند و یا انحلال به صورد غیر اختیاری رخ می‌دهد. چنانچه یکی از این دو حالت وجود داشته باشد، دستور انحلال‌شرکت به سه طریق می‌تواند از سوی دادگاه صادر شود. با استفاده از کمک یک وکیل خیلی اوقات می‌توانید مانع از این موضوع بشوید، بنابراین توصیه می‌شود در این مواقع از خدمات وکیل کار استفاده بفرمایید.

1.انحلال شرکت به درخواست هر ذینفع

برای مثال شخصی به علت طلبی که از یکی از شرکا دارد تقاضای انحلال را به دادگاه تقدیم می‌کند. تا با از بین رفتن شرکت و درآمدن سهم هر شریک از حالت مشاع طلب خود را وصول نماید. یا برای مثال اگر سرمایه شرکت از حداقل‌های ذکر‌شده در قانون کمتر شود و سایر شرکا برای جبران آن کاری نکنند.

2.انحلال به درخواست یکی از شرکا

هریک از شرکا می تواند درخواست فسخ قرارداد شرکت را بکند مشروط بر اینکه این حق در اساسنامه از او سلب نشده باشد و دلیل موجهی برای فسخ ارائه کند که تشخیص موجه‌بودن این دلایل بر عهده دادگاه است.

بنابراین شریکی که قصد سوء‌استفاده و ورود ضرر به سایر شرکا را دارد نمی تواند انحلال شرکت را تقاضا کند. برای دلایل موجه یکی از شرکا می توان حالتی را تصور کرد که سایر شرکا از تحویل سهمی که تعهد کرده‌اند سر باز زنند.

3. انحلال به موجب وضعیت شریک

الف) انحلال‌شرکت در صورت فوت یا حجر شریک

فوت و حجر شریک در شرکت‌های خاصی موجب انحلال است. چنانچه شرکتی دارای شرکای ضامن باشد با فوت یا حجر وی شرکت منحل می‌گردد.

شریک ضامن کسی است که به تنهایی در برابر کلیه بدهی‌های شرکت مسئولیت دارد و هر طلبکار می‌تواند بخشی یا تمام بدهی خود را از وی وصول کند. پس از فوت یا حجر شریک ضامن، سایر شرکا می‌توانند با توافق با قائم‌مقام فرد متوفی شرکت را نگه دارند که این قائم مقام می‌تواند جزو شرکا شود یا این درخواست را رد کند.

ب) ورشکستگی شریک (و نه شرکت)

اگر یکی از شرکا تاجر باشد و به دلیل ورشکستگی عاجز از پرداخت دیون خود باشد مدیر تصفیه چنین تاجری می‌تواند درخواست انحلال را تقدیم نماید تا با به دست آوردن سهم تاجر ورشکسته در شرکت بدهی‌های وی را بپردازد.

آنچه مسلم است این است که چنانچه بدهی‌های تاجر از محل دیگر اموال او قابل وصول باشد تقاضای انحلال منتفی می‌شود اما با این وجود چنانچه شریک ورشکسته طلبکارانی داشته باشد که موفق به وصول طلب خود نشده‌اند می توانند با تقدیم اظهار‌نامه کتبی و گذشت شش ماه تقاضای انحلال شرکت را به دادگاه بدهند.

راه جلوگیری از انحلال شرکت

باید توجه داشت که به محض تقاضای یکی از شرکا برای انحلال که دلایل موجه دارد یا ورشکسته است نباید شرکت را منحل فرض نمود. چنانچه درخواست انحلال از جانب یکی یا گروه مشخصی از شرکا باشد و سایر شرکا خواستار انحلال نباشند دادگاه می‌تواند حکم به اخراج آن شرکا دهد و شرکت پابرجا بماند.

در صورت درخواست سایر شرکا به اخراج و پرداخت سهم شرکای اخراج‌شده شرکت می تواند به حیات خود ادامه دهد. از طرفی وقتی شرکت به درخواست یکی از شرکا منحل می‌گردد که تقاضایش را به صورت کتبی به سایر شرکا برساند و شش ماه از آن بگذرد.

ثبت انحلال شرکت

1. پس از تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده بر انحلال و تعیین مدیر تصفیه نسخه‌ای از صورت‌جلسه مجمع به وسیله پست پیشتاز به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال می‌گردد.

2. کارشناس مربوطه پس از بررسی درخواست مزبور با موازین قانونی و دریافت هزینه‌های آن اقدام به ثبت انحلال در مرجع ثبت شرکت‌ها می‌نماید.

3. این انحلال از طریق یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار به اطلاع عموم می‌رسد.

در دو مورد اخیر یعنی انحلال به تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده و انحلال به حکم دادگاه، به علت بحث تخصصی و حقوقی دقیق برای جلوگیری از تضییع حقوق خود بهتر است که با وکیل دادگستری مشورت نمایید. مرحله‌ ثبت این انحلال نیز می‌تواند توسط وکیل انجام پذیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انحلال شرکت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت و امور شرکت ها پاسخ دهند .

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما

منبع : انحلال شرکت

اختلاف صلاحیت میان مراجع دادگستری

اختلاف صلاحیت چگونه حل می‌شود؟ صلاحیت به این معنی است که مرجع رسیدگی کننده به موضوع قانونا توانایی رسیدگی به پرونده را داشته باشد. صلاحیت ذاتی به مرجع‌های تخصصی و صلاحیت محلی به محل دادگاهی که در آن شکایت خود را مطرح می‌کنید مربوط است. حال ممکن است شما به دادگاهی مراجعه کنید و آن دادگاه خود را صالح، برای رسیدگی نداند و پرونده را به مرجع دیگری ارجاع دهد و دادگاه جدید نیز خود را صالح نداند و قرار عدم صلاحیت صادر کند. این امر ممکن است باعث سردرگمی و گمراهی شما در پرونده شود در صورتی که اگر دانسته‌های حقوقی خود راجع به صلاحیت دادگاه‌ها و اختلاف در صلاحیت دو دادگاه را، بالا ببریم به راحتی می‌‌توانیم از این موارد گذر کنیم. در این مقاله به اختلاف در صلاحیت‌ها و رفع آن پرداخته‌ایم.

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه شرکت ها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.



منبع : اختلاف صلاحیت میان مراجع دادگستری

مناط حل اختلاف در صلاحیت

سئوال آن است که چه زمانی را باید ملاک تشخیص صلاحیت یا عدم صلاحیت دادگاه دانست. در این خصوص باید توجه داشت که:

۱. در صلاحیت محلی: مناط صلاحیت، تاریخ تقدیم دادخواست است و تغییرات بعدی در صلاحیت محلی موثر نیست پس کافی است که دادگاه در تاریخ تقدیم دادخواست، صلاحیت داشته باشد.

۲. در صلاحیت ذاتی: وجود صلاحیت تا پایان رسیدگی دادگاه لازم است پس تغییرات بعدی صلاحیت در جریان دادرسی، موجب صدور قرار عدم صلاحیت می‌شود.

توصیه می‌کنیم مقاله صلاحیت ذاتی را مطالعه نمایید.

اقسام اختلاف در صلاحیت

۱. اختلاف در صلاحیت اثباتی: نسبت به موضوع واحد، دو یا چند دادگاه خود را صالح می‌دانند. این طریقه اختلاف در صلاحیت در صورتی محقق می‌شود که یک دعوا در دو یا چند مرجع مطرح شود و آن‌ها علی‌رغم اطلاع از طرح موضوع در مرجع دیگر، خود را صالح دانسته و از صدور قرار عدم صلاحیت امتناع کرده و به رسیدگی خود ادامه دهند. در این حالت دو یا چند مرجع به‌صورت موازی به یک موضوع رسیدگی می‌کنند و تعارض اثباتی محقق می‌شود. هر یک از متداعیین که خواستار حل این اختلاف باشند می‌توانند با تنظیم و تقدیم یک درخواست به مرجع حل اختلاف، درخواست حل اختلاف کنند.

۲. اختلاف در صلاحیت سلبی: خود دارای دو حالت ذیل است:

الف) مستقیم:

نسبت به یک موضوع: دو دادگاه هر یک با اعتقاد به صلاحیت دادگاه دیگر از خود نفی صلاحیت کند. یعنی یک دادگاه با اعتقاد به صلاحیت دادگاه دیگر، قرار عدم صلاحیت صادر کند و پرونده را به دادگاه دوم بفرستد. ولی دادگاه دوم قرار عدم صلاحیت دادگاه اول را نپذیرد و همان مرجع را صالح بداند؛ اگر دادگاه دوم عدم صلاحیت دادگاه اول را بپذیرد اما صلاحیت خود را نپذیرد بلکه مرجع ثالثی را صالح بداند هنوز تعارض محقق نشده و پرونده را با صدور قرار عدم صلاحیت به همان دادگاه ثالث می‌فرستد.

ب) غیرمستقیم: یک دادگاه با اعتقاد به صلاحیت دادگاه دیگر قرار عدم صلاحیت صادر کند و پرونده را به آن دادگاه ارسال کند دادگاه دوم عدم صلاحیت دادگاه اول را بپذیرد اما صلاحیت خود را نپذیرد و مرجع ثالثی را صالح بداند؛ در این حالت دادگاه پرونده را با صدور قرار عدم صلاحیت به دادگاه ثالث می‌فرستد. حال فرض کنید که دادگاه ثالث مجددا دادگاه اول را صالح بداند، این اختلاف غیرمستقیم است.

قواعد حل اختلاف در صلاحیت

در خصوص حل اختلاف چند قاعده حاکم است:

۱. حل اختلاف در صلاحیت بین مرجع تالی و عالی: نظر مرجع عالی برای مرجع تالی لازم‌الاتباع است.

۲. حل اختلا‌ف در صلاحیت بین دادگاه‌های دو استان: با دیوان عالی کشور است.

۳. حل اختلا‌ف در صلاحیت ذاتی: با دیوان عالی کشور است.

۴. حل اختلاف در صلاحیت بین دادگاه‌های هم‌عرض یک استان: با دادگاه تجدیدنظر همان استان است.

احکام اختلاف

۱. تشخیص صلاحیت هر دادگاه با همان دادگاه است.

۲. اگر دادگاهی با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به مرجع صالح ارسال کند دادگاه مرجوع‌الیه باید نسبت به صلاحیت یا عدم صلاحیت خود اظهار نظر کند.

۳. حل این اختلا‌ف توسط مراجع حل اختلاف خارج از نوبت صورت می‌گیرد و نیازی به دعوت از طرفین ندارد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اختلاف در صلاحیت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون اختلاف در صلاحیت پاسخ دهند.

برای دریافت مشاوره حقوقی در زمینه شرکت ها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالات متداول
اختلاف در صلاحیت چگونه به وجود می‌آید ؟

وقتی حداقل دو مرجع دادگستری در خصوص صلا‌حیت رسیدگی به یک موضوع دچار اختلاف شوند. مثلا هردو خود را صالح به رسیدگی بدانند و…

قواعد حل اختلاف در صلاحیت چیست ؟

حالات مختلفی در این مورد به وجود می‌آید که در متن مقاله شرح داده شده است مثلا اینکه مرجع تالی تابع مرجع عالی است.


سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021




وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما





منبع : اختلاف صلاحیت میان مراجع دادگستری


دیه قطع نخاع

نخاع عضو بسیار مهمی از بدن به شمار می‌رود که در واقع می‌توان گفت بدون دارا بودن نخاع زندگی بسیار سخت و یا حتی غیر ممکن می‌شود. نخاع از مغز انسان تا انتهای مهره‌های پشتی او ادامه دار بوده و در ستون فقرات قرار گرفته است. حال در برخی موارد دیده می‌شود که فردی باعث آسیب کلی یا جزئی به نخاع دیگری شده که در این صورت باید دیه او را بپردازد. اگر آسیبی به نخاع فردی وارد شود ممکن است او فلج شود و یا اعضای دیگر بدن او دچار نقص شوند که به همین دلایل قانونگذار دیه نسبتا سنگینی را برای قطع نخاع در نظر گرفته است. در ادامه قصد داریم در خصوص دیه قطع نخاع توضیحات کاملی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.


منبع : دیه قطع نخاع

دیه قطع تمام نخاع

قطع تمام نخا‌ع به این معنی است که نخا‌ع فرد از پشت گردن او قطع گردیده است که در این صورت تمام بدن او فلج خواهد شد اما همچنان زنده خواهد بود. دیه قطع تمام نخا‌ع سنگین‌‌تر از موارد دیگر می‌باشد زیرا فرد تقریبا قدرت حرکت خود را به طور کلی از دست داده است. دیه قطع تمام نخا‌ع طبق قانون معادل دیه یک انسان کامل است که مبلغ آن در حال حاضر ۴۸۰ میلیون تومان می‌باشد و مجرم موظف است این مبلغ را به قربانی بپردازد.

دیه قطع قسمتی از نخاع چقدر است ؟

در برخی موارد دیده می‌شود که با وجود آسیب رسیدن به نخا‌ع تمام آن قطع نشده است و تنها قسمتی از آن ‌قطع گردیده که در این صورت دیه آن بر حسب قطع نخا‌ع کامل به نسبت قسمت آسیب دیده تعیین می‌شود.‌ برای مثال اگر تمام نخا‌ع ۴۰ سانتی متر باشد و ۱۰ سانتی متر از آن قطع شود دیه قسمت قطع شده یک چهارم دیه قطع تمام نخا‌ع خواهد بود.

دیه قطع نخاع منجر به عیب

در بالا میزان دیه قطع نخا‌ع را خدمتتان شرح دادیم. اما در بعضی مواقع ممکن است قطع نخا‌ع باعث نقص دار شدن اعضای دیگر بدن شود که در این صورت قوانین جدیدی اجرا خواهند شد. در صورتی که قطع نخا‌ع باعث نقص دار شدن اعضای دیگر بدن شود مجرم ‌باید دیه یا ارش آن‌ قسمت را به همراه دیه قطع نخا‌ع به فرد قربانی بپردازد. به عنوان مثال اگر پای فرد نقص دار شود مجرم نه تنها محکوم به پرداخت دیه قطع نخا‌ع است بلکه می‌بایست دیه یا ارش پای قربانی را نیز به او پرداخت نماید.

سوالات متداول

نخا‌ع در کدام قسمت از بدن قرار دارد ؟

نخا‌ع در مهره ستون فقرات پشتی انسان قرار گرفته است و نقش بسیار مهمی ‌را در بدن ایفا می‌کند.

دیه قطع تمام نخا‌ع چقدر است ؟

دیه قطع تمام نخا‌ع برابر دیه کامل انسان ۴۸۰ میلیون تومان خواهد بود که توضیحات کامل‌‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر در صورت قطع نخا‌ع عضو دیگری آسیب ببیند تکلیف چیست ؟

مجرم باید دیه یا ارش آن قسمت آسیب دیده را نیز بپردازد که توضیحات کامل‌‌تر در متن مقاله آمده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه قطع نخاع، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دیه قطع نخاع پاسخ دهند.


سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021




وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما





منبع : دیه قطع نخاع

دیه قطع نخاع

نخاع عضو بسیار مهمی از بدن به شمار می‌رود که در واقع می‌توان گفت بدون دارا بودن نخاع زندگی بسیار سخت و یا حتی غیر ممکن می‌شود. نخاع از مغز انسان تا انتهای مهره‌های پشتی او ادامه دار بوده و در ستون فقرات قرار گرفته است. حال در برخی موارد دیده می‌شود که فردی باعث آسیب کلی یا جزئی به نخاع دیگری شده که در این صورت باید دیه او را بپردازد. اگر آسیبی به نخاع فردی وارد شود ممکن است او فلج شود و یا اعضای دیگر بدن او دچار نقص شوند که به همین دلایل قانونگذار دیه نسبتا سنگینی را برای قطع نخاع در نظر گرفته است. در ادامه قصد داریم در خصوص دیه قطع نخاع توضیحات کاملی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.


منبع : دیه قطع نخاع

دیه قطع تمام نخاع

قطع تمام نخا‌ع به این معنی است که نخا‌ع فرد از پشت گردن او قطع گردیده است که در این صورت تمام بدن او فلج خواهد شد اما همچنان زنده خواهد بود. دیه قطع تمام نخا‌ع سنگین‌‌تر از موارد دیگر می‌باشد زیرا فرد تقریبا قدرت حرکت خود را به طور کلی از دست داده است. دیه قطع تمام نخا‌ع طبق قانون معادل دیه یک انسان کامل است که مبلغ آن در حال حاضر ۴۸۰ میلیون تومان می‌باشد و مجرم موظف است این مبلغ را به قربانی بپردازد.

دیه قطع قسمتی از نخاع چقدر است ؟

در برخی موارد دیده می‌شود که با وجود آسیب رسیدن به نخا‌ع تمام آن قطع نشده است و تنها قسمتی از آن ‌قطع گردیده که در این صورت دیه آن بر حسب قطع نخا‌ع کامل به نسبت قسمت آسیب دیده تعیین می‌شود.‌ برای مثال اگر تمام نخا‌ع ۴۰ سانتی متر باشد و ۱۰ سانتی متر از آن قطع شود دیه قسمت قطع شده یک چهارم دیه قطع تمام نخا‌ع خواهد بود.

دیه قطع نخاع منجر به عیب

در بالا میزان دیه قطع نخا‌ع را خدمتتان شرح دادیم. اما در بعضی مواقع ممکن است قطع نخا‌ع باعث نقص دار شدن اعضای دیگر بدن شود که در این صورت قوانین جدیدی اجرا خواهند شد. در صورتی که قطع نخا‌ع باعث نقص دار شدن اعضای دیگر بدن شود مجرم ‌باید دیه یا ارش آن‌ قسمت را به همراه دیه قطع نخا‌ع به فرد قربانی بپردازد. به عنوان مثال اگر پای فرد نقص دار شود مجرم نه تنها محکوم به پرداخت دیه قطع نخا‌ع است بلکه می‌بایست دیه یا ارش پای قربانی را نیز به او پرداخت نماید.

سوالات متداول

نخا‌ع در کدام قسمت از بدن قرار دارد ؟

نخا‌ع در مهره ستون فقرات پشتی انسان قرار گرفته است و نقش بسیار مهمی ‌را در بدن ایفا می‌کند.

دیه قطع تمام نخا‌ع چقدر است ؟

دیه قطع تمام نخا‌ع برابر دیه کامل انسان ۴۸۰ میلیون تومان خواهد بود که توضیحات کامل‌‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر در صورت قطع نخا‌ع عضو دیگری آسیب ببیند تکلیف چیست ؟

مجرم باید دیه یا ارش آن قسمت آسیب دیده را نیز بپردازد که توضیحات کامل‌‌تر در متن مقاله آمده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه قطع نخاع، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دیه قطع نخاع پاسخ دهند.


سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021




وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما





منبع : دیه قطع نخاع

هزینه انتقال سند ملک

امروزه خرید ملک یکی از مسائل مهم در جامعه به شمار ‌‌‌‌می‌رود. برای خرید ملک فرد ‌‌‌‌می‌بایست سال‌‌‌‌‌ها زمان صرف کند تا بتواند با پس انداز اموال خود خانه مورد نظرش را خریداری کند. اما خرید خانه نیز دارای برخی قوانین حقوقی‌‌‌‌ ‌‌‌‌می‌باشد که ‌‌‌‌می‌بایست بسیار به آن‌‌‌‌‌ها توجه نمود. یکی از این قوانین انتقال سند ملک ‌‌‌‌می‌باشد. در ادامه قصد داریم در خصوص هزینه انتقال سند ملک توضیحات مفصلی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

منبع : هزینه انتقال سند ملک

انتقال سند ملک چیست ؟

همانطور که‌ گفته شد هر فرد برای خرید ملک مثل زمین و خانه ‌‌‌‌می‌بایست مدت زمانی را صرف کند و هزینه زیادی را بپردازد. هر ملک ‌دارای سندی ‌‌‌‌می‌باشد که به نام‌ فروشنده‌‌‌‌ آن است. هرگاه خریدار ملک را از فروشنده خریداری کرد فروشنده موظف است که سند آن را به نام ‌او انتقال دهد. این به این معناست که فروشنده به طور رسمی ملک خود را به خریدار واگذار ‌‌‌‌می‌کند و در قبال آن مبلغ ملک را دریافت خواهد کرد. برای انجام این‌کار هردو طرف خریدار و فروشنده ‌‌‌‌می‌بایست به دفتر ثبت اسناد مراجعه کنند و با ارائه برخی مدارک‌ سند را به نام خریدار انتقال دهند.

هزینه انتقال سند ملک چقدر است ؟

برای انتقال سند ملک به نام خریدار ‌‌‌‌می‌بایست هزینه‌‌‌‌‌هایی پرداخت شود که ‌برخی از آن‌ها مربوط به فروشنده است و برخی دیگر نیز مابین فروشنده و خریدار تقسیم خواهد شد. در مرحله اول برای فروش ملک ‌‌‌‌می‌بایست خریدار و فروشنده مبلغ پنج درصد از کل ملک را به املاک بپردازند. برای انتقال سند در دفتر رسمی نیز تمام هزینه‌‌‌‌‌های خلافی، نوسازی، پسماند و… از فروشنده دریافت ‌‌‌‌می‌شود. اما اصلی‌ترین هزینه‌‌‌‌‌‌ای که باید برای انتقال سند ملک پرداخت شود حق التحریر ‌‌‌‌می‌باشد. به هزینه‌‌‌‌ انتقال ملک که توسط فروشنده و خریدار به دفترخانه پرداخت ‌‌‌‌می‌شود حق التحریر می‌گویند. حال شاید برایتان سوال شود مبلغ حق التحریر چقدر است؟ که در این باره باید بگوییم‌‌‌‌ هزینه حق التحریر با توجه به نوع ملک و عوامل مختلفی‌‌‌‌ تعیین ‌‌‌‌می‌شود اما به طور کلی این هزینه مابین ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان خواهد بود.

عوامل تعیین کننده هزینه انتقال سند زمین و‌‌‌‌ خانه

همانطور که گفتیم هزینه انتقال زمین و خانه با توجه به عوامل مختلفی معین ‌‌‌‌می‌شود. به عنوان مثال هزینه انتقال‌‌‌‌ سند خانه بالاتر از زمین خواهد بود. همچنین‌‌‌‌ عواملی مثل بزرگ‌ یا کوچک بودن خانه، نوساز بودن و… نیز در تعیین هزینه‌‌‌‌ انتقال بند آن‌‌‌‌‌ها تاثیر گذار خواهد بود.

سوالات متداول

چرا فروشنده ملک را به نام خریدار انتقال ‌‌‌‌می‌دهد ؟

زیرا پس از فروش‌‌‌‌ خریدار مالک آن خواهد بود و ‌‌‌‌می‌بایست سند نیز به نام او انتقال داده شود، که توضیحات کامل‌تر در متن مقاله آمده است.

هزینه حق التحریر چقدر است ؟

هزینه حق التحریر چیزی مابین ۲۰۰ هزار تومان الی ۲ میلیون تومان خواهد بود که توضیحات کامل‌تر در متن مقاله آمده است.

هزینه انتقال سند ملک ‌با توجه به چه چیزی تعیین ‌‌‌‌می‌شود ؟

هزینه انتقال سند ملک با توجه به عوامل مختلفی تعیین ‌‌‌‌می‌شود که در متن مقاله آمده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه ا‌نتقال سند ملک، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون هزینه ا‌نتقال سند ملک پاسخ دهند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما

منبع : هزینه انتقال سند ملک