مشاوره حقوقی وکیل دات کام

مشاوره حقوقی وکیل دات کام برترین سامانه مشاوره حقوقی کشور در تمامی زمینه های حقوقی آماده خدمت رسانی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین می باشد.

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

مشاوره حقوقی وکیل دات کام برترین سامانه مشاوره حقوقی کشور در تمامی زمینه های حقوقی آماده خدمت رسانی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین می باشد.

کار زن در قانون کار

زنان امروزه درصد بالایی از کارگران را تشکیل می‌دهند و در واقع می‌توان گفت که تعداد زنان کارگر در جامعه رو به افزایش است. زنان به علت‌های مختلفی کار می‌کنند و سعی می‌کنند از این راه مایحتاج زندگی خود را تامین کنند. اما کار برای زن نیز دارای قوانینی می‌باشد که باید به آن توجه نمود. در ادامه توضیحات کامل‌تری را در این خصوص ارائه نموده‌ایم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع :  کار زن در قانون کار

 

کار کردن زنان

طبق آمار امروزه حدود چهل درصد کارگران در کشور را زنان تشکیل می‌دهند. برای زنان در جامعه شغل‌های مختلفی وجود دارد، برای مثال هر زن می‌تواند به عنوان آرایشگر، خیاط، فروشنده و… اشتغال داشته باشد. در قانون کار برای اینکه از زنان حمایت شود و از آسیب به آن‌ها در حین کار جلوگیری شود قوانینی در نظر گرفته شده است. البته این قوانین مربوط به کارگران و کارمندان زنی می‌باشد که مشمولین قانون کار هستند.

شرایط و مقررات کار زن در قانون

همانطور که در بالا گفته شد برای اینکه زنان بتوانند در جامعه آسان‌تر کار کنند و در حین کار آسیب نبینند قانون کار برای آن‌ها مقرراتی را در نظر گرفته است. شرایط و مقررات کار برای زنان به شرح زیر می‌باشد:

  • اگر زن باردار باشد می‌تواند از مرخصی زایمان بهره ببرد. پس از فارغ شدن نیز زن می‌تواند به سر کار خود بازگردد و کارفرما موظف به پذیرش او خواهد بود. زن در مدت مرخصی بارداری و زایمان دارای حقوق خواهد بود و مدت زمان مرخصی نیز جزو سابقه کاری او محسوب خواهد شد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص مرخصی زایمان کلیک فرمایید.

  • کارفرما حق ندارد به زنان کار‌های سخت و طاقت فرسا را محول کند. برای مثال زن نباید در حین کار وسایل سنگین را بلند کند و برای این‌کار باید از دستگاه‌های مخصوص مکانیکی کمک بگیرد.
  • زنی که شیرده باشد و دارای نوزاد باشد می‌تواند در هر سه ساعت کار نیم ساعت را به فرزند خود شیر بدهد و کارفرما حق ندارد او را از انجام این کار منع کند.
  • چنانچه در کارگاه یا شرکتی تعداد زیادی زن دارای نوزاد و کودکان خردسال کار کنند کارفرما موظف است که محلی را برای نگهداری از فرزندان آن‌ها در حین کار راه اندازی کند.

نکته: اگر کارفرما از اجرای قوانین بالا خودداری کند مجرم شناخته شده و مستحق مجازات و پرداخت جریمه نقدی خواهد بود.

سوالات متدوال

آیا زنان شاغل در حین بارداری و زایمان می‌توانند به مرخصی بروند ؟

بله زنان شاغل در صورت باردار بودن می‌توانند تا زمان زایمان و فارغ شدن تحت شرایطی به مرخصی بروند.

اگر کارفرما زنان را به انجام کار‌های سخت وادار کند تکلیف چیست ؟

در این صورت زنان باید این عمل او را به اداره کار گزارش نمایند که در این صورت مجرم شناخته می‌شود و مستحق مجازات خواهد بود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کار زنان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون کار زنان پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

منبع :  کار زن در قانون کار

تجدید جلسه اتیان سوگند

در قانون آیین دادرسی برای اثبات صحت ادعای مطرح شده راه‌های مختلفی مطرح شده است. یکی از این راه‌ها سوگند خوردن است. در این حالت قاضی به شخص اجازه می‌دهد برای اثبات گفته‌های خود سوگند بخورد و مبنا را بر صحت سوگند فرد می‌گذارد. برای این کار دادگاه زمانی را تعیین می‌کند و اگر در زمان مطرح شده شخص نتواند سوگند یاد کند به او فرصت مجدد داده می‌شود. در این مطلب به بررسی موارد تجدید جلسه اتیان سوگند می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع :  تجدید جلسه اتیان سوگند

 

 

جلسه‌ اتیان سوگند

بر اساس ماده‌ 370 قانون آئین دادرسی مدنی در صورتی که صدور حکم منوط به سوگند شرعی باشد قاضی می‌تواند قرار اتیان سوگند را صادر نماید. این قرار به درخواست متقاضی صادر می‌شود و در آن شخصی که باید سوگند بخورد و موضوع سوگند قید می‌شود.

مثلا قاضی دادگاه در ضمن قراری ذکر می‌کند آقای ب باید در مورد موضوع نسب خود با آقای الف در جلسه‌ مورخ بیستم آذر در دادگاه حاضر شود و سوگند بخورد. شخص در زمان تعیین شده در دادگاه حاضر می‌شود و در محضر قاضی به لفظ جلاله الله قسم می‌خورد. مانند این که بگوید ولله آقای ب فرزند من نیست. این به معنای اتیان سوگند است که فقط در امور تعیین شده مقبول واقع می‌شود.

تجدید جلسه اتیان سوگند

قطعا همه‌ اشخاصی که برای دادرسی دعوت شده‌اند باید جهت احترام به شان عالی دادگاه در زمان تعیین شده در جلسه دادرسی شرکت کنند. اما اگر در زمان تعیین شده نتوانند حضور پیدا کنند یا اینکه به جهتی از جهات قانونی جلسه اتیان سوگند برگزار نشود قانون گذار این حق را به قاضی دادگاه داده است که جلسه‌ اتیان سوگند را تجدید کند.

موارد تجدید جلسه اتیان سوگند

در صورت وجود علل زیر جلسه‌ اتیان سوگند قابل تمدید است. یعنی اینکه اگر در تاریخ تعیین شده به دلیل موجه و قانونی فرد سوگند نخورد دادگاه یک جلسه دادرسی دیگر تعیین می‌کند تا فرد سوگند یاد کند. از جمله موارد زیر:

  1. درخواست مهلت.
  2. عدم حضور طرفین دعوا.
  3. عذر موجه برای عدم حضور شخصی که قسم باید بخورد.

تجدید جلسه اتیان سوگند به دلیل درخواست مهلت

بر اساس ماده‌ 276 قانون آئین دادرسی مدنی شخصی که می‌خواهد در دادگاه قسم بخورد می‌تواند از دادگاه مهلت بخواهد. به طور مثال شخص بخواهد تا دادگاه به او یک هفته مهلت بدهد که در جلسه‌ اتیان سوگند حاضر گردد. در این صورت قاضی می‌تواند بررسی نماید و در صورتی که باعث زیان طرف مقابل نشود جلسه‌ اتیان سوگند را به تاخیر می‌اندازد.

قاضی برای تعیین مدت زمان تجدید جلسه اتیان سوگند ضرر نکردن طرف مقابل را هم در نظر می‌گیرد. به طور مثال اگر یک هفته تاخیر در اجرای سوگند باعث ضرر طرف مقابل باشد قاضی می‌تواند مدت کمتری را تعیین کند مانند سه روز.

هر فرد فقط یک بار می‌تواند برای تجدید جلسه‌ اتیان سوگند درخواست بدهد و بیشتر از یکبار مهلت طرح این درخواست را ندارد.

تجدید جلسه اتیان سوگند به دلیل عدم حضور طرفین

برگزاری جلسه‌ اتیان سوگند مستلزم حضور شخصی است که باید سوگند بخورد و عدم حضور فرد بدون عذر موجه نکول محسوب می‌شود. در این صورت بر اساس ماده‌ 286 قانون آئین دادرسی مدنی در صورتی که فرد برای عدم حضور خود هیچ عذر موجهی مطرح نکند از نظر قانون به معنای نکول از سوگند است. قاضی جلسه‌ دیگری ترتیب می‌دهد و اتیان سوگند را به طرف دیگر دعوا رد می‌کند و اگر طرف مقابل سوگند بخورد حکم صادر می‌شود. ولی در صورتی که طرف مقابل هم سوگند نخورد دعوا ساقط می‌گردد.

تجدید جلسه اتیان سوگند به دلیل عذر موجه

قطعا شخص باید در زمان و تاریخ تعیین شده از سوی دادگاه در جلسه دادرسی حاضر شود و سوگند بخورد. اما اگر نتواند در موعد مقرر حضور یابد باید علت عدم حضور خود را مطرح کند. قاضی علت عدم حضور فرد را بررسی می‌کند. اگر علت مطرح شده برای عدم حضور از علل موجه باشد قاضی می‌پذیرد و جلسه‌ دیگری را برای اتیان سوگند تعیین می‌کند ولی اگر علت مطرح شده موجه نباشد اتیان سوگند تجدید نمی‌گردد.

به طور مثال آقای ب یاید در بیستم آذر در دادگاه حاضر شود و سوگند یاد کند. اما متاسفانه همسر او در همان روز فوت می‌کند و او نمی‌تواند در جلسه دادرسی حاضر شود. آقای ب علت عدم حضور خود در دادگاه برای سوگند خوردن را به قاضی می‌گوید و مدارک خود از جمله گواهی فوت همسر را نشان می‌دهد. وقتی برای دادگاه صحت گفته‌های فرد محرز می‌شود قراری صادر می‌کند و در ضمن آن اجازه می‌دهد تا آقای ب مجددا در تاریخ سی دی ماه برای اتیان سوگند نزد دادگاه حاضر شود. ولی اگر آقای ب بخاطر سفر رفتن در جلسه دادرسی شرکت نکند این علت پذیرفته نیست و در نتیجه جلسه سوگند تجدید نمی‌شود.

سوالات متداول

آیا جلسه اتیان سوگند قابل تجدید است ؟

بله، در صورت وجود جهات قانونی قاضی جلسه سوگند را تجدید می‌کند که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

در چه صورت جلسه اتیان سوگند تجدید می‌شود ؟

در صورتی که شخصی که باید سوگند بخورد حضور پیدا نکند و برای این عدم حضور دلیل موجهی مطرح کند که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

آیا می‌توان برای تجدید جلسه اتیان سوگند مهلت خواست ؟

بله، در صورت درخواست فردی که باید سوگند بخورد امکان تمدید جلسه اتیان سوگند وجود دارد که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد موارد تجدید جلسه اتیان سوگند می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام بهره ببرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تجدید جلسه اتیان سوگند، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون تجدید جلسه اتیان سوگند پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع :  تجدید جلسه اتیان سوگند

اعتبار وصیت نامه شفاهی

معمولا اکثر افراد دوست دارند که پس از مرگشان اموال آن‌ها میان فرزندانشان تقسیم گردد. اما در برخی موارد ممکن است فرد دوست داشته باشد که بخش بیشتر اموال خود را تنها به یکی از فرزندانش بدهد که در این صورت باید وصیت کند تا پس از مرگش این کار صورت بگیرد. وصیت انواع مختلفی دارد که در ادامه قصد داریم در مورد وصیت نامه شفاهی و‌‌ میزان اعتبار آن توضیحات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

 

 

منبع :  اعتبار وصیت نامه شفاهی

 

 

وصیت نامه شفاهی چیست ؟

وصیت نامه شفاهی به وصیتی گفته ‌می‌شود که به صورت رسمی تنظیم نشده است و فرد متوفی قبل از فوت خود به صورت زبانی به ورثه خود وصیت ‌می‌نماید که اموال او چگونه تقسیم شود و به کدام‌ وارث بیشتر یا کمتر ارث برسد.

برای مثال اگر پدر پیش از فوت خود به فرزندانش بگوید که ‌می‌خواهد پس از مرگش یک دوم اموالش به یکی از پسران ‌او تعلق بگیرد در این جا وصیت شفاهی صورت گرفته است و فرزندان ‌می‌بایست از لحاظ شرعی به این وصیت عمل کنند.

اعتبار وصیت نامه شفاهی در قانون

با توجه به مثال بالا اگر یکی از فرزندان طبق وصیت شفاهی پدرش صاحب املاک او شود ‌می‌تواند برای دفاع از حق خود به دادگاه مراجعه نماید اما ‌می‌بایست حتما اثبات کند ‌که پدرش وصیت شفاهی نموده است که اموالی بعد از مرگش به آن فرزند برسد.

در قانون کشور ما تنها وصیت نامه‌‌ای معتبر است که به صورت کتبی نوشته شده باشد و به صورت ‌رسمی ‌توسط فرد متوفی تنظیم گردیده باشد و وصیت نامه شفاهی دارای اعتبار قانونی نیست.

برای مثال اگر فرزندی طبق وصیت نامه شفاهی پدرش صاحب خانه‌‌ای شود شرعا ‌می‌بایست آن خانه را‌‌ دریافت کند اما اگر با مخالفت وارثین مواجه شود دیگر کاری از او ساخته نیست. در این مورد اگر وارثین با وصیت شفاهی موافقت خود را اعلام کنند این وصیت انجام ‌می‌گیرد و آن فرزند ‌می‌تواند به راحتی به حق و حقوق خود برسد.

نکته مهم: شاید وصیت شفاهی از نظر قانونی دارای اعتبار نباشد اما اگر چنین وصیتی وجود داشته باشد به انجام رساندن آن از نظر شرعی‌‌ امری واجب برای وارثین خواهد بود و اگر به این وصیت عمل نکنند در واقع مدیون خواهند بود.

سوالات متدوال

آیا وصیت شفاهی در قانون دارای اعتبار است ؟

خیر وصیت باید حتما به صورت کتبی و ‌رسمی ‌تنظیم شده باشد.

اگر وارثین دیگر با وصیت شفاهی مخالف باشند تکلیف چیست ؟

در این‌صورت فردی که وصیت در مورد او است نمی‌تواند به حق و حقوق خود برسد زیرا نمی‌تواند اثبات کند که چنین وصیتی وجود داشته است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اعتبار وصیت نامه شفاهی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون اعتبار وصیت نامه شفاهی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

 

 

منبع :  اعتبار وصیت نامه شفاهی

 


حقوق شهروندی

شهروند به افرادی گفته می‌شود که ساکن‌ تمام شهر‌های یک کشور هستند و در واقع اجتماع آن کشور را تشکیل می‌دهند. تمام شهروندان دارای حقوق متفاوتی هستند و همگی می‌بایست به حقوق دیگری احترام بگذارند. در ادامه قصد داریم در خصوص منشور حقوق شهروندی توضیحات مفصلی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع :  حقوق شهروندی

 

 

منشور حقوق شهروندی چیست ؟

حقوق شهر‌وندی به حقوقی گفته می‌شوند که افراد به اعتبار اینکه یک شهروند هستند دارا خواهند بود و دولت می‌بایست این حقوق را برای آنان به طور کامل حفظ نماید. منشور حقوق شهر‌وندی نیز صورت یا سندی است که در آن تمامی حقوق شهروندان کشور ذکر و به خوبی تعریف شده‌اند. حقوق شهر‌وندی بسیار متعدد می‌باشند و انواع مختلفی دارند.

انواع حقوق شهروندی در منشور یا همان سند حقوق شهروندی

همانطور که در بالا گفته شد همه شهروندان یک کشور دارای حقوق به خصوصی می‌باشند که ‌دولت وظیفه حفظ آن‌ها را دارد و می‌بایست از این حقوق دفاع کند. منشور حقوق شهر‌وندی نیز صورتی است که در آن حقوق شهر‌وندی ذکر گردیده‌اند. منشور حقوق شهر‌وندی در سال‌های قبل در قوانین حقوقی ایران موجود نبود اما هم اکنون این منشور در قوانین حقوقی ما ‌نیز موجود است. تمام موارد ذکر شده در منشور حقوق شهر‌وندی به شرح زیر می‌باشند:

  • هر فرد حق حیات دارد و می‌بایست باکیفیت زندگی کند.
  • تمامی شهروندان با یکدیگر برابرند و از کرامت برخوردارند.
  • همه شهروندان حق آزادی دارند و می‌بایست در امنیت به سر برند.
  • تمام شهروندان حق دارند که به صورت آزادانه اندیشه خود را بیان کنند.
  • شهروندان حق دارند که از فضای مجازی استفاده کنند.
  • هر شهروند دارای حریم خصوصی است و باید به حریم خصوصی او احترام گذاشت.
  • تمام شهروندان می‌توانند در راهپیمایی‌ها شرکت کنند.
  • هر شهروند می‌تواند به صورت آزادانه در شهر رفت و آمد کند و اقامت داشته باشد و جزو اتباع آن کشور به حساب بیاید.
  • تمامی شهروندان حق تشکیل خانواده دارند.
  • هر فرد حق دارد که دادخواهی کند و بخواهد که به آن ‌رسیدگی شود.
  • تمامی شهروندان حق مالکیت، حق اشتغال و حق دارا بودن مسکن را دارند.
  • هر فرد می‌تواند از آموزش و پرورش بهره ببرد.
  • همه شهروندان حق دارند که از محیط زیست سالم بهره مند باشند و در رفاه زندگی کنند.
  • اقتصاد کشور باید برای همه شهروندان شفاف باشد.

سوالات متدوال

حقوق شهر‌وندی چیست ؟

به حقوقی که فرد به اعتبار شهروند بودنش دارا است حقوق شهر‌وندی گفته می‌شود.

منشور حقوق شهر‌وندی چیست ؟

سندی است که حقوق شهروندان در آن ذکر شده است.

آیا تمام شهروندان حق تشکیل خانواده دارند ؟

بله تمام شهروندان می‌توانند ازدواج کنند و تشکیل خانواده بدهند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص منشور حقوق شهروندی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون منشور حقوق شهروندی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

 

 

منبع :  حقوق شهروندی

عدل ایران

یکی از سیاست‌های مهم و اساسی دولت در سال‌های اخیر حرکت در راستای دولت الکترونیک است. قوه‌ قضائیه نیز برای همگام شدن با دولت و فناوری به سوی عدالت الکترونیک و ارائه خدمات از راه دور گام برداشته است. از این رو بسیاری از خدمات قضایی از طریق اینترنت و از راه دور انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین سامانه‌های قوه‌ قضائیه را می‌توان عدل ایران دانست که در این مطلب به بررسی آن می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

منبع » عدل ایران

سامانه عدل ایران

قوه‌ قضائیه سامانه‌ عدل ایر‌ان را در حدود سال 1395 برای انجام خدمات قضایی مانند ارائه‌ دادخواست راه اندازی نمود. افرادی که درگیر پرونده‌ حقوقی هستند باید حتما در این سامانه ثبت نام کنند. بعد از ثبت نام امکان استفاده از خدمات این سامانه برای شما فراهم می‌شود.

برای ثبت نام باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و درخواست ثبت نام در سامانه‌ ثنا را بدهید.

دسترسی به سایت عدل ایر‌ان

برای اینکه بتوانید به این سایت دسترسی پیدا کنید در ابتدا در یکی از موتور‌های جستجوی اینترنتی مانند CHROME آدرس adliran.ir را جستجو نمایید. یا اینکه به فارسی عبارت سامانه‌ عدل ایر‌ان را جستجو نمایید. بعد از انتخاب این سایت صفحعه‌ اصلی برای شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید هرگزینه‌‌ای که مدنظرتان است را انتخاب نموده و از خدمات آن استفاده کنید.

بخش‌های سایت عدل ایران

در صفحه‌ اصلی بخش‌های مختلف این سامانه قرار گرفته است از جمله:

  1. اطلاع رسانی.
  2. دسترسی سریع.
  3. خدمات ویژه.
  4. استعلام قضایی.

خدمات سامانه عدل ایران

شما از طریق این سایت می‌توانید از خدمات قضایی زیر استفاده نمایید:

  1. سامانه‌ ثنا: سامانه‌ ثبت نام الکترونیک قضایی را انتخاب نمایید تا بتوانید از این طریق به سامانه‌ ثنا دسترسی پیدا کنید.
  2. سامانه‌ ابلاغ الکترونیک قضایی برای مشاهده‌ ابلاغیه‌ها.
  3. سامانه‌ وکلا‌، کارشناسان.
  4. سامانه‌ دفاتر خدمات قضایی.
  5. سامانه‌ اشخاص حقوقی.
  6. سامانه‌ نوبت دهی قضایی.
  7. محاسبه‌ هزینه‌ دادرسی.
  8. پرداخت‌های اینترنتی.
  9. پیگیری و ارائه‌ درخواست عفو.
  10. محاسبه‌ هزینه‌ تعرفه‌ خدمات.
  11. استعلام‌های مختلف قضایی مانند استعلام وکیل‌، کارشناس و…

برای استفاده از این خدمات باید در سامانه ثبت نام کنید.

سوالات متداول

سامانه عدل ایر‌ان چیست ؟

سیستمی برای انجام خدمات قضایی الکترونیک که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

آدرس سامانه‌ عدل ایر‌ان چیست ؟

آدرس این سایت adliran.ir است.

چگونه در سامانه‌ ثنا یا عدل ایر‌ان ثبت نام کنیم ؟

برای ثبت نام به نزدیک‌ترین دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد سامانه‌ عدل ایر‌ان می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام بهره ببرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص عدل ایران، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون عدل ایران پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

 

منبع » عدل ایران